Själavård

Själavård i hjärtat av Södervärn

Bi Gudmundsson BildBi Gudmundsson är själavårdare och Kris-terapeut med mottagning, efter överenskommelse, på onsdagar i Betlehemskyrkans lokaler.

Läs mer om Kris, Kristna själavårdsinstitutet http://www.kris.se/

Jag erbjuder samtalshjälp när du vill ha någon att prata med om tankar, känslor och beteendemönster som du vill förändra. Det kan handla om att identifiera och reda ut trassliga tankar och känslor, att förstå vem du är och vad du vill, att arbeta med dina relationer, att ta emot tröst och läkning för själsliga sår, att bearbeta svåra händelser, att förstå din relation med Gud eller om andra själsliga eller andliga problem. Du som önskar kan få förbön. Du behöver inte ha en kristen tro för att komma för själavård.

Jag är kandidat i psykologi vid Lunds universitet och har även tagit en vidareutbildning som kristen terapeut med inriktning att hjälpa människor som varit utsatta för sexuella övergrepp, Isarpac http://www.ipsicc.org/about-us.html . Därutöver har jag läst olika själavårdskurser och har drygt tio års erfarenhet av att hjälpa människor genom samtal och förbön.

Kontaktuppgifter till Bi:
073-214 52 00
gudmundsson.info@gmail.com